Den blide behandling

- til dit indre
Lakshmi1

En unik behandling for dyb afslappelse til krop og sind. Denne behandlingen balancerer energier, understøtter skønhed, velvære og giver ny energi. Du vil opleve en indre ro, hvor du vil modtage, nyde, og sanse forskellige indtryk, som for eksempel dufte, følelser, lyde og berøringer.

Du får en let ansigtsbehandling, med afrensning af huden og et par masker. Jeg lægger stor vægt på en en lang og skøn ansigtsmassage. Et fodbad med efterfølgende, massage af fødderne. Du får håndmassage og til de klienter som ønsker det, en mavemassage. Tillad dig selv at blive forkælet og finde ind til din indre ro. Det hele forgår i et roligt og blidt tempo, uden tale og med afslappende musik i baggrunden. Du vil opleve at være i fokus under hele behandlingen.

Det er en behandling som er svær at forklare, da den skal prøves. Jeg bruger produkter fra Lakshmi, som er baseret på højkvalitets vegetabilske olier, æteriske olier og dufte. Lakshmi er et økologisk og rent produkt i høj kvalitet, som har en effektiv virkning på din indre og ydre skønhed.

Behandlingen vare i 90 minutter. Pris 945,-

 

Lakshmi3

Hør hvad Mai-Britt synes om behandlingen:

"Vidunderlig, kærlig og nærværende behandling, hvor fødder, ben, arme og mave forkæles med skøn massage, mens de forskellige ansigtsmasker virker.

Pias nye Ayurveda behandling kan på det varmeste anbefales. Eller måske trænger du til hendes mere kraftfulde og dybdegående body-sds massage, hvor der løsnes effektivt op for alle spændinger og der genskabes et mærkbart forfriskende flow i hele kroppen.

På Pias briks føler man sig som centrum af universet."
- Maj-britt

Malene siger om behandlingen:

"Pia’s Ayurveda behandling er ren velvære for både krop og sjæl. Du bliver nulstillet og vil opleve en dyb indre ro, som som du tager med dig, når du går ud af døren.
En velduftende, afspændende pause i en hektisk hverdag."
- Malene

Bodybehandling v/PM

Tværager 68
2670 Greve

Kontakt mig

Tlf: 25728585 (gerne SMS)
Email:
bodybehandling@gmail.com

Privatlivsbetingelser

Åbningstider

Mandag & tirsdag: 9 - 14
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9 - 18
Fredag: 9 - 16
Weekend: Efter aftale