Den blide behandling

- OGSÅ til dit indre
Lakshmi1

Tillad dig selv at blive forkælet og finde ind til din indre ro.

Behandlingen, hvor din krop og dit velvære er i fokus, forgår i et roligt og blidt tempo uden tale og med afslappende musik i baggrunden. Det er en afslappende luksusbehandling for både krop og sind, som balancerer dine energier. Den understøtter din skønhed og dit velvære og giver dig nyt overskud. Du vil gennem stimuli af forskellige sanser opleve en indre ro via berøringer og indtryk gennem eksempelvis dufte, lyde og følelser.

Du får en let ansigtsbehandling med afrensning af huden og et par masker samt en lang og skøn ansigtsmassage. Ligeledes får du et fodbad med efterfølgende massage af fødderne. Du får også en håndmassage samt en mavemassage, hvis du ønsker det. Du behandles med økologiske produkter fra Lakshmi, som er baseret på vegetabilske og æteriske olier og dufte.

Behandlingen varer 90 minutter. Pris 945,-

 

Lakshmi3

Hør hvad Mai-Britt synes om behandlingen:

"Vidunderlig, kærlig og nærværende behandling, hvor fødder, ben, arme og mave forkæles med skøn massage, mens de forskellige ansigtsmasker virker.

Pias nye Ayurveda behandling kan på det varmeste anbefales. Eller måske trænger du til hendes mere kraftfulde og dybdegående body-sds massage, hvor der løsnes effektivt op for alle spændinger og der genskabes et mærkbart forfriskende flow i hele kroppen.

På Pias briks føler man sig som centrum af universet."
- Maj-britt

Malene siger om behandlingen:

"Pia’s Ayurveda behandling er ren velvære for både krop og sjæl. Du bliver nulstillet og vil opleve en dyb indre ro, som som du tager med dig, når du går ud af døren.
En velduftende, afspændende pause i en hektisk hverdag."
- Malene

Bodybehandling v/PM

Tværager 68
2670 Greve

Kontakt mig

Tlf: 25728585 (gerne SMS)
Email:
bodybehandling@gmail.com

Privatlivsbetingelser

Åbningstider

Mandag & tirsdag: 9 - 14
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9 - 18
Fredag: 9 - 16
Weekend: Efter aftale