PassuSego og Body-sds teknikker.

Behandling med PassuSego og Body-sds teknikker.

Mine behandlinger er baseret på massageteknikker fra både PassuSego, Body-sds og egne erfaringer. Det er en dybdegående og helhedsorienteret massageform.
Det er individuelt, hvilke udfordringer du som klient kommer med. Det kan være mange forskellige problemstillinger og belastninger.
Nogle kommer med fysiske problematikker, som f.eks.:

PassuSego behandling

 

 - Nakke/skulder smerter

 - Piskesmæld

 - Musearm

 - Rygproblemer

 - Migræne

 - Fordøjelsesproblemer

 

Andre kommer måske med en psykisk tilgang som f.eks.:

PassuSego behandling

 

 - Stress

 - Angst

 - Sorg

 - Træthed

 
 
 
 
Alt efter hvilke udfordringer du kommer med som klient, tager jeg altid udgangspunkt i dig og din nuværende situation. Derfor er behandlingen forskellig for den enkelte og din behandling kan føles forskellig fra gang til gang.
 
Selve behandlingen
Alle behandlinger starter med en kort samtale, hvor vi kommer tættere ind på dine problemstillinger. Under selve behandlingen ligger du i dit undertøj (eller det som du har det bedst med) og under et tæppe. Du vil blive behandlet på begge sider af kroppen. PassuSego behandling
 
Behandlingen er en kombination af mange forskellige teknikker. Blandt andet bruger jeg pulserende bevægelser, ledbevægelser, aktivering af musklerne og stræk af muskler og led. Jeg bruger aku-zonetryk, blide led frigørelser og organmassage, afhængig af hvad din krop har behov for.
 
Efter behandlingen
Du vil opleve velvære, overskud og en følelse af indre ro og harmoni. Du vil måske føle, det er nemmere at trække vejret og der er mere plads i din brystkasse. Du vil mærke din krop tydeligere i form af, der er kommet mere bevægelighed i led og muskler.
 
Hvem kan have glæde af behandlingen
Behandlingen er til alle, ung som gammel og alle kan have glæde og gavn af behandlingen.
 
Den henvender sig til dig:
  • med store eller små skavanker som fylder i hverdagen. Det påvirker muligvis din livskvalitet og måske endda din evne til at gå på arbejde.
  • som har lyst til at præstere mere i hverdagen, i din sport eller som bare har lyst til vedligeholde og forkæle dig selv.
  • der har været udsat for forskellige belastende livsbegivenheder, fx skilsmisse, arbejdsrelaterede problemer, tab af ægtefælle m.m., hvilket giver sig til udtryk som stress, angst eller sorg.
Vi lever i en travl hverdag, hvor stress og jag ofte styrer vores dag. Vi presses både fysisk og psykisk. Vi udfordres dagligt med svære valg om livsstil, kost og motion og vi kan have svært ved at sætte grænser for, hvad der er hensigtsmæssigt for krop og sind. Vi har store forventninger og vi stiller højere og højere krav til os selv. Derfor er det vigtigt indimellem at kunne slippe tankerne, trække vejret og blot acceptere nuet, som det nu engang er.

Læs om Jettes oplevelse med en behandling af Pia:

"Jeg har været til en såkaldt body-behandling. Det er ikke første gang, jeg har prøvet enten kropsmassage eller body-sds, men det er første gang, jeg har prøvet en bodybehandling, som består af PassuSego og Body-sds-teknikker hos Pia Markussen.
Sådan en behandling kan på det varmeste anbefales, og det er ikke mindst pga Pia's personlighed, som gør, at man føler, at der bliver lyttet til både kroppen, det mentale og det psykiske. Pia har en sjældent evne til på mest rolige vis at lytte og mærke, hvad der skal til for at løse et problem, styrke eller smidiggøre, og man får en oplevelse af at man selv bestemmer tempo og smerteniveu samtidig med at Pia guider og leder en igennem behandlingen.    

Gør det da ondt?

Ja, det kan godt gøre ondt, når Pia lige får fat i det skulderblad, der er låst fast af computer- og muse-brug eller i den hase, der ikke har været strukket ud i meget lang tid, men ved hjælp af en rolig og kompetent guiden, kan smerten blive neutral og helt forsvinde ved bl.a. at "tvinge" en til at fokusere og trække vejret meget dybt.
Det var virkelig fascinerende at opleve, hvordan en ubehagelig fornemmelse eller en smerte hurtigt blev transformeret om til en oplevelse af, at kroppen blev stærkere, mere smidig og blød, og at problemet blev løst. Kun ved hjælp af at lytte til og lade sig guide af Pia.

Efter en time på Pia' briks var computer-ryggen igen smidig og uden smerter, kroppen føltes let, hovedet føltes let og det var i det hele taget en oplevelse af at gøre noget virkelig godt for både krop og sjæl. Pia kan på det varmeste anbefales."

- Jette

Bodybehandling v/PM

Tværager 68
2670 Greve

Kontakt mig

Tlf: 25728585 (gerne SMS)
Email:
bodybehandling@gmail.com

Privatlivsbetingelser

Åbningstider

Mandag & tirsdag: 9 - 14
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9 - 18
Fredag: 9 - 16
Weekend: Efter aftale