Gravidmassage

Formålet med gravidmassage
Når du går ud af min dør, går du med en oplevelse af, du lige har fået, hvad du kom efter. gravid4Du kan mærke, det har haft en effekt i din krop og du føler, din krop og dit sind er kommet mere i balance. Det er vigtigt for mig, du føler dig hørt og har fået det, du kom efter. Derfor starter jeg altid med en kort samtale om, hvad du ønsker at få ud af din behandling. Her taler vi blandt andet om, hvor langt du er i din graviditet, hvornår du har termin, om du har smerter eller andre udfordringer i din hverdag.

Under en graviditet sker der store forandringer i din krop. Kroppen vil reagere på den øgede vægt, de løsere led og den forandring der sker i din kropsholdning. Du vil måske være generet af vand i kroppen, hovedpine, ryg/nakkesmerter, bækken gener eller lignende.

Den blide behandlinggravid1
Mange kommer for at få en ren afslappende oplevelse, hvor man bare ligger og nyder en blid og rolig behandling. Du er måske lige gået på barsel, nærmer dig din termin eller ønsker blot at gøre noget godt dig selv.
Du kan vælge denne behandling, hvis du trænger til en blid massage med stille bevægelser, musik og velduftende olier. For i denne behandling afspænder jeg, giver ro og laver blide berøringer.

Den mere dybe behandling
Hvis du har problemer med spændninger i kroppen, har du måske mere brug for behandling end afslappende massage. Det kan være du går med bækken gener, nakke/ryg spændninger og derfor har brug for ekstra fokus og omsorg.
Hvis du ønsker, jeg løsner op i din krop og har fokus på dine spændninger, bruger jeg blandt andet teknikker fra min uddannelse fra Body-sds og PassuSego. Jeg går let igennem din krop og løsner blidt op.

Kombi behandling
Du kan også kombinere de to forskellige behandlinger. Så starter vi med at behandle de steder i din krop, hvor du har problemer, smerter eller andre udfordringer og slutter af med en blid oliemassage.

Min briks som du ligger pågravid3
Selve behandlingen foregår på en professionel briks. Da jeg kan tilpasse min briks, så den passer til dig, har du mulighed for at ligge behageligt på maven, ryggen og siden, selv i slutningen af din graviditet.

Bliv fødselsklar med akupressur
Når du nærmer dig din termin, det vil sige 37+ 0, kan jeg hjælpe dig med at modne din krop og gøre den mere fødselsparat ( måske med veer til følge). Her bruger jeg akupressur, hvor jeg trykker på forskellige punkter på din krop. Det vil afspænde muskler og sener, give din krop energi, modne livmodermunden samt afstresse krop og sind.(Det kan være med til at bringe dig i fødsel.)
Selvom du ikke går i fødsel, har vi gjort et godt forarbejde og jeg er sikker på, din baby kommer, når den er klar.

Hvorfor giver jeg behandling til gravide?
Jeg har haft fornøjelsen af et vikariat som assistent på Frederiksberg fødegang, hvor jeg har været med til at tage imod mange skønne børn og deres forældre. Her startede min interesse for gravide. Jeg har selv været gravid, har født en dejlig datter og brugte massage under min graviditet. Jeg er overbevist om, gravidmassage kan hjælpe til en nemmere graviditet og fødsel.
Jeg har været på et individuelt kursus hos jordemoder Anne Ruby, der er privat praktiserende jordemoder.

Jordemoder Berit, Gravid.dk

Jeg kan varmt anbefale
Desuden samarbejder jeg med Jordemoder Berit fra Gravid.dk
Hos Berit kan du altid få svar på dine spørgsmål og gode råd til dine udfordringer både under og efter graviditeten. Herudover kan du som medlem af Gravid.dk få online fysisk træning for gravide og lære hvordan du takler din ve-smerte samt hvordan du bliver både fysisk og mentalt klar til din lille baby.

 

 

 

Cecilie anbefaler gravidmassage 

Cecilie anbefaler gravidmassage hos PiaJeg gik til graviditetsmassage hos Pia, og det var den bedste gave, jeg kunne give mig selv under min graviditet! Under min graviditet døjede jeg med et låst bækken og meget hævede ben og fødder, og besluttede mig for at forkæle mig selv med en graviditets massage hos Pia - og det var den bedste gave, jeg kunne have givet mig selv! Pia var god til at få mig til at slappe fuldkommen af, og gav mig den massage, som fik mig til at glemme mine smerter og skavanker!
 
Allerede efter 2 gang var mine ben og fødder betydeligt mindre hævet, og jeg sov også bedre om natten, efter jeg havde været afsted. Hun var god til at skabe et trygt rum, hvor der også var plads til gode snakke. Hun hjalp mig desuden også med vejrtrækningsøvelser som jeg kunne bruge til min kommende fødsel. Jeg kan kun på varmeste anbefale Pia, hvis du vil have den graviditets massage du fortjener!
Kærlig hilsen Cecilie
 
 
 Se en kort video af gravidmassage

Bodybehandling v/PM

Tværager 68
2670 Greve

Kontakt mig

Tlf: 25728585 (gerne SMS)
Email:
bodybehandling@gmail.com

Privatlivsbetingelser

Åbningstider

Mandag & tirsdag: 9 - 14
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9 - 18
Fredag: 9 - 16
Weekend: Efter aftale