Privatlivsbetingelser

BodyBehandling/PM tager databeskyttelse alvorligt og informerer hermed om, hvordan dine informationer behandles.

Når du booker en tid online hos Bodybehandling/PM, skal du oprettes i booking systemet. Du oprettes udelukkende i bookingsystemet Terapeut Booking med data, som du selv oplyser, såsom: navn, adresse, mobil nr. og mailadresse. 

Mobil nr. og mail er nødvendige for at kunne give dig besked om din tid og evt. ændringer. Du får kun beskeder fra bookingsystemet vedr. tiden, som du har booket.

Når du selv opretter dig online, ligger oplysningerne udelukkende i online systemet, som administreres af Terapeut Booking. BodyBehandling/PM har adgang til at se og ændre dine oplysninger.

Kontakter du os for hjælp ang. oprettelse, ændring af dine tider, eller andre spørgsmål, vil korrespondancen foregå på telefon eller mail. Mailkorrespondance vil blive slettet, så snart jeg har svaret på dine evt. spørgsmål.  

I bookingsystemet registreres følgende:

Navn, adresse, mail, telefon, dine evt. klippekort, journal, faktura, betalinger, nye og gamle tider.

BodyBehandling/PM anvender Terapeut Booking for at kunne håndtere, administrere og yde service vedr. dine bookinger, samt for at kunne sende dig fakturaer. Fakturaen kommer på mail efter din behandling. Betalingen skal ske kontant eller med Mobil Pay lige efter din behandling.  

Indsigtsret: Du kan bede om indsigt i de oplysninger vi har om dig. Du har mulighed for at se det meste, når du er logget ind i bookingsystemet. Du kan se dine profiloplysninger, hvornår du har været hos mig og dine fremtidige bookinger.

Ret til sletning: Du kan anmode om at blive slettet i bookingsystemet. Vi vil efterkomme dit ønske, så længe det ikke går imod gældende lovgivning som f.eks. skatteregler (5 år). Du kan til enhver tid bede mig om hjælp med at ændre/slette data.

Ret til at klage: Kontakt Datatilsynet og indberet din klage. Vi anmoder dog om, du først kontakter BodyBehandling/PM på Bodybehandling@ gmail.com. Jeg vil til enhver tid gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig med at rette op på eventuelle fejl. Jeg samarbejder kun med udvalgte og professionelle indenfor datahåndtering og sikre betalinger.

 

Pia Markussen
BodyBehandling/PM,
Tværager 68,
2670 Greve

Bodybehandling v/PM

Tværager 68
2670 Greve

Kontakt mig

Tlf: 25728585 (gerne SMS)
Email:
bodybehandling@gmail.com

Privatlivsbetingelser

Åbningstider

Mandag & tirsdag: 9 - 14
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9 - 18
Fredag: 9 - 16
Weekend: Efter aftale